Brit Care Adult Small Lamb & Rice 7,5  kg

Brit Care Adult Small - Lamb & Rice

100201
I lager
499,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Adult Small Breed, Lamb & Rice, 7,5kg.

 
Brit Care Adult Small Breed, Lamb & Rice är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder med lamm och ris som utvecklats för de särskilda behoven hos små raser och dvärgraser.

Små hundar behöver foder med högt energiinnehåll som är anpassat efter deras näringsbehov. Det hypoallergeniska receptet med högt innehåll av protein och fett tillfredsställer det ökade behovet av energi som små raser har.

Probiotisk mannan/fruktooligosackarider med inulin verkar för bättre immunförsvar och utveckling av tarmfloran. Extra höga halter av omega-3-fettsyror från laxolja stärker nervsystemet och bidrar till frisk hud och glansig päls. Vitamin C, rosmarin och nejlika förebygger tandsten och bidrar till att hålla tänderna och tandköttet friska.


Sammansättning:
Lammköttsmjöl (40 %), Ris (36 %), Kycklingfett, Torkade äpplen, Laxolja, Naturliga smakämnen, Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktooligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö.
2 objekt
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.