Brit Care Grain-free Adult Salmon & Potato 12  kg

Brit Care Grain-Free Adult - Salmon & Potato

132724
I lager
759,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Grain-free Adult, Salmon & Potato, 12kg.

 
Brit Care Grain-Free Adult Salmon&Potato är ett hundfoder på ett spannmålsfritt recept med lättsmält protein och omättade fetter för optimal muskelutveckling och kondition. Lågt glykemiskt index för optimal blodsockerhalt och minskad risk för övervikt. Extra höga halter av omega-3- fettsyror för ett friskt hjärta, frisk hud och en tjockoch blank päls. Antioxidanter för ökat cellskydd och cellulär immunitet.

Ett dagligt intag av naturliga vitaminer och andra ämnen med immunmodulerande egenskaper hjälper din hund att hålla sig redo för den här typen av utmaningar. Lax innehåller höga halter av omega-3-fettsyror (DHA och EPA), som fyller en viktig funktion för hudens och pälsens kvalitet, utvecklingen av sinnen och kognitiva färdigheter samt hjärt- och kärlhälsa.

Den främsta fördelen med spannmålsfritt foder är att det ger ett lågt glykemiskt index, vilket minskar risken för övervikt.

Sammansättning:
Torkad lax (35 %), Potatis (34 %), Laxprotein (10 %), Kycklingfett, Torkade äpplen, Naturliga smakämnen, Laxolja (2 %), Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktooligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö.
2 objekt
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.