Brit Care Venison / Sensitive 3  kg

Brit Care Sensitive - Venison&Potato

101003
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
319,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Sensitive Venison& Potato, 3kg.

 
Brit Care Sensitive Venison& Potato är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som främjar immunförsvar, hälsa och humör. Fodret är spannmålsfritt och förebygger allergier och intolerans mot födoämnen. 

Det noggranna valet av ingredienser garanterar att fodret tolereras väl, vilket förhindrar allergiska reaktioner och födoämnesintolerans. Fodret är berikat med mannanoligosackarider och fruktooligosackarider som skyddar och främjar microfloran i tarmen. Vidare innehåller fodret Omega 3 och 6 essentiella fettsysror från laxolja som ger en frisk hud och päls. Brit Care Venison har även Yuccaextrakt som absorberar gifter samt skyddar tarm och lever.särskilt utvecklat för hypoallergen näringstillförsel. Fodret är ett välbalanserat och mycket lättsmält superpremiumfoder.

Huvudingredienserna är kött av klövvilt och potatis, och fodret innehåller varken spannmål, t.ex. vete, eller ris och majs. De unika ingredienserna ger högvärdig energi och minskar risken för födoämnesintolerans. Lämpligt för hundar som är känsliga för eller allergiska mot vanlig spannmål och kött i foder, hundar med känslig mage, hundar med födoämnesintolerans


Sammansättning:
Torkat hjortkött (36 %), Potatis (35 %), Torkade äpplen, Kycklingfett, Laxolja, Bryggerijäst, Naturliga smakämnen, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktooligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö. 

2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.