Bozita Bitar I Gele - Älg

Bozita Bitar I Gele - Älg

465853-1
Produkten finns med andra alternativ
15,00 kr
Inkl. moms

Bozita Bitar I Gele - Älg

Storlek

 

Bozita bitar i gelé med älg våtfoder för katt är smaskiga spannmålsfria praktiska portionsförpackningar om 85 g innehållandes köttbitar med älg i en smakrik gelé. 

Bozitas blötfoder för katt bitar i gelé med älg passar utmärkt som tillägg utöver torrfoder eller som helfoder. Innehållet är altid 100% spannmålsfritt och innehåller endast 100% animaliska proteiner. Innehållet i den smakrika blötmaten för katt är 100% av Svenskt ursprung.

Bozita våtfoder för katt innehåller FOS som är en naturlig prebiotika som främjar god mag- och tarmhälsa hos katter.

De råvaror som används i Bozitas blötmat kommer endast från från Svenska gårdar och svenska producenter. Därför kan du vara säker på att Bozitas blötmat för katt är tillverkat med ett innehåll från ett av världens striktaste länder gällande djurskyddslagar som bland annat reglerar användningen av antibiotika och tillväxthormoner. Blötmaten för katt förpackas i klimatsmarta förpackningar och har en så låg miljöpåverkan som möjligt. Hela Bozitas våtfoderserie för katter är tillverkad i Sverige, vilket ger kortare transporter och mindre miljöpåverkan. Innehållet är helt fritt från spannmål, innehåller endast animaliska proteiner med hög kötthalt - allt din katt behöver. 

0 Produkt
7300330036339
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.