• Ny
Arion Original Skin&Coat Medium - 12kg

Arion Original Skin&Coat Medium - 12kg

106067
I lager
849,00 kr
Inkl. moms

Arion Original, Skin&Coat Medium, 12kg

 

Arion Original Skin&Coat Medium ersätter Arion Adult Meduim Salmon & Rice 

Arion Original Skin&Coat Medium är ett glutenfritt hundfoder, utvecklat för att täcka närings- och energibehovet för medelstora hundar från 12 månaders ålder. Fodret är rikt på animaliskt protein och animaliskt fett för att säkerställa tillräckligt med essentiella aminosyror samt Omega3 och Omega6 fettsyror för frisk hud och päls. 

Torrfodret är en monoproteinprodukt där allt animaliskt protein kommer från fisk och skaldjur. En monoproteinprodukt är mer hypoallergen än produkter där proteinkällor blandas. På så sätt kan man minimera risken för klåda och irriterad hud. 

Arion Original Skin&Coat Medium är ett komplett torrfoder för vuxna hundar. Den glutenfria formulan, baserad på fisk, innehåller en unik blandning av vildfångad skaldjur och organisk zink för att stödja hundens hud och päls på bästa vis. Huden/pälsen är hundens största organ. Omega3 stärker både pälsen och huden, förhundrar uttorkning och lämnar en otrolig glans efter sig. Ett optimalt val för dig med en hund som har mycket päls eller som har problem med exempelvis klåda. 

Fodret har kompletterats med prebiotika för att stimulera matsmältningen och bidra med en hälsosam miljö i tarmarna. 100% Naturligt foder, helt utan konstiga tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel. 

4 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.